Vrijdag, 8 Februari 2008

Opgemeten temperaturen gisteren: max +4.0° C, min -4.5° C , gras -9.0° C
Neerslag in de laatste 24 uur: geen neerslag

Voor uitgebreide weerstatistieken Hier klikken

Vanochtend begint alvast met de thermometer in de diepvrieskast!

De weersverwachting: ook vandaag blijft het droog en zonnig. Zoals het er nu uitziet, blijft het tot en met begin volgende week droog!

Ik vertelde gisteren en eergisteren al over “onze” mol…
Ook vandaag heeft hij lustig verder gewroet, zonder dat ik hem wist te “treffen”…


Steeds meer Molshopen (3)

Ik denk dat hij vandaag de oversteek gaat maken naar de heg bij de buren, want hij komt langzamerhand in de buurt van de betonnen ondergrond voor één van onze parasolvoeten (onder het gras) en kan dan niet meer parallel blijven gaan met de terrasrand.

Bij ons op de zaak was het gisteren druk, want de nieuwste technische analyses op het gebied van servers en networking werden hier door externe leveranciers en adviesbureaus voorgesteld.


Technische bespreking

Immers, bedrijfsinvesteringen moeten goed bestudeerd worden om op die manier ook in de toekomst competitief en gezond te kunnen blijven meedraaien in deze toch wel erg typische internetwereld. Maar dat zijn beslissingen die ik tegenwoordig geheel aan Jochen overlaat, al die nieuwe technieken zijn niet meer zo gemakkelijk in dat oude hoofd van mij te verwerken!

Dat oude hoofd van mij draag ik overigens vandaag naar Nederland, waar ik een afspraak heb met een tandtechnicus in Maastricht, eens kijken of die een oplossing heeft voor die ontbrekende tand in mijn mond.

En vanavond vliegt Mike alweer terug naar Egypte!
Over vliegen gesproken: wat vliegt de tijd!

Geplaatst in Vals gebit?, Winter 2007-2008.

2 reacties

 1. Hubert,

  Wat een mooie lentedag hier in Antwerpen met zn 12gr, daar krijg je tuinkriebels van!
  Als ik de weerkaarten mag geloven, komt er einde volgende week nog een winterprikje aan.
  Dus mijn moonboots staan al te wachten!
  Groeten en hopelijk hebben ze een oplossing voor je ontbrekende tand.

 2. Zalig Dit Weer . Heb Net Mijn Wagen Gepoetst, En Het Is ‘ Warm’ in de zon.

  Wij Hebben Temperaturen Van Plaatselijk 14 Graden !

  Ik Hoop Volgens Michel Dat Die Winterprik Komt, Want Ik Wil Mijn Winterbanden Eens Gebruiken !

  Groeten, En Veel Geluk Voor Je Tand.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.