Maandag, 11 Februari 2008

Opgemeten temperaturen gisteren: max +9° C, min +2° C , gras -5.0° C
Neerslag in de laatste 24 uur: geen neerslag

Voor uitgebreide temperatuur statistieken Hier klikken

De weersverwachting: ook vandaag blijft het droog en zonnig, temperaturen overdag erg mild voor de tijd van het jaar, ’s nachts koud onder een heldere sterrenhemel. Waarschijnlijk blijft het tot en met eind van deze week droog!


Wirtzfeld, deze ochtend…

De krokusvakantie zit er weer op, dus voor velen begint weer een normale werkweek.

Vanochtend zijn bij ons in Wirtzfeld de ruiten van de auto’s opnieuw wit gevroren. Omdat de monteur van de garage mijn auto komt afhalen om een laatste reparatie te doen (was verleden week niet klaar geworden tijdens de inspektie), moest ik dus deze ochtend vroeg eruit om de ruiten van die auto schoon te maken. En ook die van Jochen’s auto moest ik daarna nog schoonkrabben, omdat ik zijn auto weg moest zetten zodat de vervangauto van de garage ook een plaatsje op onze parkeerplaats vond.

Want de parkeerplaats die voor onze appartements gasten is bedoeld, moet vrij blijven: er komen vandaag nieuwe gasten hier aan uit Vlaanderen voor een Valentijn Midweek arrangement in de Oostkantons.

Zelf zijn we ook een uitstapje aan het plannen, we gaan volgende week naar een cabaret voorstelling in Saarbrücken. hebben we dus weer iets om naar uit te zien.

Veel plezier iedereen deze week!

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.