Dinsdag, 12 Februari 2008

Opgemeten temperaturen gisteren: max +10.5° C, min -2° C , gras -6.8° C
Neerslag in de laatste 24 uur: geen neerslag

Voor uitgebreide temperatuur statistieken Hier klikken

De weersverwachting: ook vandaag blijft het droog en zonnig, temperaturen overdag erg mild voor de tijd van het jaar, ’s nachts koud onder een heldere sterrenhemel. Waarschijnlijk blijft het tot en met begin volgende week droog!


wit gevroren velden

Maar ’s ochtends is het dus bij ons behoorlijk fris: de velden liggen er deze ochtend al weer wit bevroren bij, en ook de ruiten van de auto’s zullen eerst gekrabd moeten worden!


stralend blauwe lucht


Let op hoe de rook neerslaat…

Gisteren moest mijn cabrio nog even terug naar de garage, omdat er iets aan één van de remmen gerepareerd moest worden en dat niet meer tijdig gedaan kon worden toen ik mijn wagen voor de Carnaval vanwege de normale inspektie had laten nakijken. Voordeel van onze garagist in Waimes is, dat hun monteur één dorp verder woont dan Wirtzfeld, en hij dus ’s ochtends mijn auto kan afhalen en een wisselauto dan hier laat staan.


Auto wisselen: de C30 als vervangauto

Omdat mijn eigen auto ondertussen al bijna 8 jaar oud is, hopen ze natuurlijk ook dat ik op die manier ook zin ga krijgen in het nieuwste model, de C30….

Er waren lezers die vroegen hoe het met de molshopen ging: welnu, hier is een aktuele foto van gisteren, waarop duidelijk te zien is dat tijdens het weekend de mol niet heeft gewerkt (vrij weekend?), want zijn gangenstelsel is dus opgehouden kort voor de voet van de parasol.


Molshopen (4)…

Maar ook gisteren heb ik dus geen verdere beweging meer gezien, kan dus zijn dat ie op vakantie is?

Van vakantie is hier geen sprake: doordat ik verleden week een beetje rustig aan gedaan heb vanwege de Carnaval, moet ik deze week zien dat ik mijn administratie weer kan bijbenen.

Ik ga er dus maar direkt aan beginnen!

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.