Vrijdag, 15 Februari 2008

Opgemeten temperaturen gisteren: max +8.5° C, min -2° C , gras -3.3° C
Neerslag in de laatste 24 uur: enkele druppels

Voor uitgebreide temperatuur statistieken Hier klikken

De weersverwachting: ook vandaag blijft het droog en zonnig bij ons Wirtzfeld, temperaturen overdag erg mild voor de tijd van het jaar, en ’s nachts opnieuw erg koud onder een heldere sterrenhemel.

Toch was er deze ochtend ook bij ons in Hoog België een beetje mist, die zich door de negatieve temperaturen als witte kristallen aan de bomen en struiken heeft vast gevroren.


Vandaag ben ik druk bezig: eerst op kantoor, vervolgens naar Maastricht naar het tandenlabo voor mijn nieuwe “vals gebitje”, in de latere namiddag ook nog naar de kapper, en dan gaan wij vanavond ook nog op bezoek bij vrienden van ons.

Overigens, ik zie via de link “een jaar geleden” (hierbeneden) dat het morgen, Zaterdag, precies één jaar geleden is geweest dat ik begonnen ben met mijn “opgravingen”, die dus resulteerden in veel andere renovatie werkzaamheden en uiteindelijk ons training center en Wirtzfeld Valley vakantie appartementje opleverde.

Sindsdien is er dus veel gebeurd, zowel buiten als binnen. Maar de laatste maanden ben ik tamelijk “lui” geweest wat betreft werkjes in en rond het huis. Heeft zich dus ook op mijn gewicht uitgewerkt, alhoewel dat natuurlijk ook met mijn rookstop te maken heeft.

Wordt dus eens tijd dat ik mijn boeken weer aan de kant leg en eens begin te overleggen welke werkjes er dit jaar gedaan kunnen worden. En jullie zullen het “live” hier kunnen meemaken.

Prettig weekend!

Geplaatst in Vals gebit?, Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.