Radio 2 Limburg zoekt:Interview met Limburgers in de Oostkantons

Ik kreeg de volgende vraag door van radio 2 Limburg

Hallo Hubert

In deze periode kijk ik al eens naar je blog en ik ben geabonneerd op de sneeuwmailing, maar daar gaat deze mail niet over. Ik ben reporter voor radio 2 Limburg.

Net als vorig jaar gaan reporters van radio 2 een hele maand op zoek naar provinciegenoten die hun leven elders hebben opgebouwd. Vandaar mijn vraag, ken jij Limburgers die in de Oostkantons wonen? En die er evt leuke activiteiten op na houden daar? De bedoeling is dat we deze zomer met een mobilhome Limburgers gaan opzoeken in de hele euregio met als enige link dat ze allen van Belgisch Limburg afkomstig moeten zijn. Telkens wordt er dan een radioreportage over hen gemaakt.

Misschien ken jij dus zulke mensen, of misschien ken je mensen die zulke mensen kennen!

Hopelijk kan je me een beetje helpen met deze zoektocht!

Vriendelijke groeten,
M. Bijnens
programmamedewerker
Radio 2 Limburg

Indien jullie je willen melden, dan graag via mijn Email adres:
[email protected]

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.