Maandag, 25 Februari 2008

Opgemeten temperaturen gisteren: max 9° C, min +2.5° C , gras -3° C
Neerslag in de laatste 24 uur: 3.1 mm

Voor uitgebreide temperatuur statistieken Hier klikken

De weersverwachting: vandaag begint zwaar bewolkt met motregen, maar al snel volgen brede opklaringen, later op de dag zijn er echter ook enkele regenbuien mogelijk. De temperaturen blijven redelijk hoog voor de tijd van het jaar


brede opklaringen deze ochtend

Gisteren heeft het vrij lang geduurd, voordat de zon er in Hoog België wist door te breken, de nevel en de zware bewolking waren vrij hardnekkig en het heeft tot ca 15.00 uur geduurd voordat ook hier eindelijk bredere opklaringen genoteerd konden worden.

Onze wandeling is gisteren daarom beperkt gebleven tot aan de kerk en terug, gisteren was immers naamsdag voor Mathias, en zodoende is onze familie eerst in de hoogmis en daarna aan het graf van Opa Mathieu en Oma Cäcilia bij elkaar gekomen.

Thuisgekomen hebben we er een rustige dag van gemaakt, Brigitte is gisterennamiddag begonnen aan een nieuwe puzzle van 1000 stuks, wat voor haar echter een peuleschil is, en ’s avonds laat was die puzzle dan ook al ongeveer af… Later vandaag nog snel een foto ervan maken, dan kan die weer terug in de doos…


1000 puzzelstukjes… Brigitte doet er niet lang over…

Iedereen een prettig begin van de nieuwe week gewenst!

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.