Donderdag, 28 Februari 2008

Opgemeten temperaturen gisteren: max 6.5° C, min +1.5° C , gras -3° C
Neerslag in de laatste 24 uur: 0 mm

Voor uitgebreide temperatuur statistieken Hier klikken

Gisterenmiddag is het bij ons dan wel zwaar bewolkt geweest, geregend heeft het niet, en ook vanochtend is het bij ons alleen maar bewolkt. Toch zouden er vandaag vanuit het Westen enkele krachtige regenbuien over het land trekken, benieuwd of die bij ons al overdag aankomen. Overigens is de maand Februari tot nog toe erg droog gebleven, ook al hebben we een paar dagen erg veel wter in één keer over ons heengekregen. Zie de aktuele maand statistiek van de opgemeten neerslag in onze pluviometer…

Gisteren even op het kadaster in het gemeente kantoor in Büllingen voorbij geweest om te kontroleren hoe de grondstukslijnen van onze weide lopen en waar precies de landmeterstenen liggen die die lijnen vastleggen. Doordat deze weide enkele jaren geleden opgedeeld werd tussen de zussen maar er tot nog nog geen omheining op de perceelgrenzen geplaatst werd, wil ik zeker zijn dat ik de omheining voor het tuingedeelte korrekt plaats.

Daarna kon ik dan ook de resterende afrasteringspalen provisorisch plaatsen (zie gisteren), zodat nu het nieuwe tuingedeelte ingedeeld is en ik een afspraak kan maken met de boer die die palen er dieper in moet “rammen”.

En als het vandaag toch zou regenen, komt me dat goed uit, want de maand is alweer bijna voorbij, betekent dus dat weer extra werk op kantoor ligt dat begin van de maand buiten moet…

En wie deze namiddag komt kijken, die ziet misschien live beweging op de webcam naar het Oosten, want daar wordt vandaag met een mestspreider gewerkt…

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.