Vrijdag, 29 Februari 2008

Vandaag is een dag die wij cadeau krijgen!

En van hieruit een hartelijke felicitatie aan al diegenen die vandaag jarig zijn!
Gebeurt zeker niet alle jaren, he!

Opgemeten temperaturen gisteren: max 8° C, min +6° C , gras +3.8° C
Neerslag in de laatste 24 uur: een nieuw rekord voor onze pluviometer: 21,6 mm regen

Voor uitgebreide temperatuur statistieken Hier klikken


Wirtzfeld deze ochtend

Gisteren is het nog tot laat tegen de avond droog gebleven bij ons, pas na 18.00 uur is het bij ons in Wirtzfeld beginnen te regenen.
En het heeft daarna de hele nacht doorgeregend. Met als gevolg dat Februari 2008 toch niet zo superdroog is geworden…

Maar opgelet: enkele computermodellen spreken ervan dat we vanaf begin volgende week weleens sneeuw in Hoog België zouden mogen verwachten die misschien wel tot eind van die week zou blijven liggen. Is de winter dan toch nog niet voorbij??

Gisterenmiddag werd de weide achter ons huis overigens bemest, dus was het goed dat mijn omheiningspalen al provisorisch stonden, zodat mijn eigen nieuwe “tuintje” niet onder de mest kwam te zitten. Met de regen die er vannacht en vandaag valt, zal de mest goed in de grond kunnen indringen.Vanochtend heb ik weer een afspraak met mijn pedicuriste Steffi Elsen in Rocherath, maar dit keer mag ze niet alleen met mijn voeten spelen, maar ook mijn gezicht verwennen. Ik had van Brigitte en de kids een waardebon voor mijn verjaardag gekregen om mijn gezicht eens goed te laten behandelen. Misschien kan ik later vandaag daarvan foto’s tonen, in de trant van Hubert voor en na, en kompleet met komkommers op de ogen en yoghurt op de wangen en zo… yum yum!

Ik ben benieuwd…
Hopelijk jullie ook, zodat je later vandaag nog eens voorbij komt.

Update:
Ondertussen ben ik dus terug van de gezichtsverzorging/massage… sorry, dus géén groente of fruit of yoghurt op mijn gezicht, maar wel een doorzichtige gelei.


Maar die kwam er pas op nadat er eerst heftig in mijn huid was “gewroet” om die meeëtertjes weg te halen. Want het zullen wel geen jeugdpuistjes geweest zijn…. haha

Het toffe: daarna een heerlijke, lange hoofdmassage ondergaan waarbij het natuurlijk jammer is dat die op een bepaald moment weer ophoudt.

Maar goed, ik heb er dus prima van genoten, en een volgende afspraak voor een volledige lichaamsmassage is ook al gemaakt! Zulke extraatjes kan ik me in de toekomst ook zelf regelmatig cadeau doen van het geld dat ik bespaar door niet meer te roken!

Geplaatst in Winter 2007-2008.

2 reacties

  1. Zaaaalig zo’n massage bij Stefanie. Alleen de eerste tien minuutjes zijn minder aangenaam (al dat getrek en geduw en gepluk) maar dat weegt niet op tegen de lekkere geurtjes en de zachte muziek in de achtergrond en niet te versmaden de heerlijke massage achteraf waarvan je in slaap doeselt. Hopelijk maakt ze je op tijd wakker. Veel plezier.
    Groetjes, Miche van Johan

  2. Hubert, Ik ben vandaag op cardiologisch onderzoek geweest. Preventief want er is bij ons in de familie erfelijkheid aangaande ader- en hartafwijkingen (of ziekten). Maar blijkbaar heb ik de erfelijke factor van mijn pa geerfd, gelukkig … Mijn broer heeft minder geluk … Dus ik ben weer goedgekeurd voor de dienst en mag nog wandelen berg op en berg af … en fietsen … goed voor mijne suikerziekte … nog een prettig weekend, … ik mag gaan werken zaterdag- en zondagvoormiddag, groetjes
    Marlies

    Gelukkig maar, dat je mag werken. En jammer dat je moet werken!
    Ik laat dergelijke controles ook regelmatig doorvoeren, want bij ons aan vaders kant hebben ze allemaal vrij vroeg het loodje gelegd. Mijn broer bijv met 58… Maar volgens mijn ekg heb ik nog altijd het hart van een 40-jarige… Prettig weekend!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.