Renault weekend op Francorchamps

Op 3 en 4 mei 2008 organiseert Renault Belgique Luxembourg de Renault World Series weekend met top acteurs uit de F1 rensport op het circuit van Francorchamps. Gratis toegangskaarten vanaf 15 maart bij uw plaatselijke belgische Renault dealer.

Misschien interessant om dat weekend te combineren met een verblijf in ons appartementje te Wirtzfeld? We hebben op het ogenblik een boeking tot 2 mei ’s middags, dus nog is er plaats voor het weekend van 3 en 4 Mei, maar slechts voor 1 koppel zonder huisdieren!
Wie het eerst komt, die het eerst maalt!

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.