Zaterdag, 15 Maart 2008

Opgemeten temperaturen gisteren: max +9° C, min +0.5° C , gras -3.8° C
Gemeten neerslag in Wirtzfeld laatste 24 uur: 0 mm

De Zaterdag begint met veel nevel en mist in Wirtzfeld, maar volgens de weervoorspellers zou het vandaag een aangename dag, brede zonnige opklaringen en deze middag zelfs zeer warm voor de tijd van het jaar worden (tot 12° C in Wirtzfeld, tot 16°C in de rest van België…)

Ik probeer vandaag verder te doen met een aantal kleine klusjes, waar ik gisterenmiddag mee begonnen ben: ik heb nieuwe rollen geplaatst in het hefsysteem van onze garagedeur zodat die soepeler loopt bij het openen/sluiten, heb een nieuwe schakelaar in de gang van het appartement aangebracht zodat men naar behoeven de bewegingsmelder kan aan en uit schakelen, en vandaag ligt er buiten nog een en ander aan werk op me te wachten.

Ik zal me dus niet vervelen. Iedereen een prettig weekend!

Hubert

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.