Enquête: regelmatig een video op de website?

Nadat ik verleden week enkele video’s op YouTube geplaatst heb en daarbij dus ontdekte hoe gemakkelijk dat gaat met de apparatuur die ik in huis heb, komt natuurlijk de gedachte automatisch naar boven om jullie te vragen of ik dan maar regelmatig een videootje op de weblog zal plaatsen?

Lijkt jullie dat wel iets, of liever niet?

De video zou dan, net als deze, in YouTube gepubliceerd worden en hier op de website afgespeeld kunnen worden.

Als jullie dat wel leuk lijkt, dan graag een reaktie op dit artikel, of via de enquete die vanaf nu hier rechts beneden te zien is op
http://www.wirtzfeld.be/blog

Uiteraard zit ik dan in de toekomst niet alleen hier voor de ingebouwde camera van deze computer, (ik weet het, deze opname is nog een beetje te donker, ik moet nog een beetje betere “studio” verlichting bezorgen), maar ik zou dan ook er op uit trekken met een draagbare video camera, buiten in de tuin en in de natuur…

Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Hubert

Geplaatst in Winter 2007-2008.

13 reacties

 1. Hallo Hubert

  Als trouwe fan van jouw website, kan ik zo’n initiatief alleen maar toejuichen….
  Lijkt mij heel erg leuk om beelden uit natuur te kunnen bekijken, dus bij deze gewoonweg DOEN!
  Groeten en tot mails

 2. Een videoboodschap op regelmatige basis, of dagelijks, lijkt mij zeer leuk! Zeker als er beelden bij zouden zitten van de tuin, natuur, in de winter schuivende wagens 🙂 … lijkt mij dit een zeer nuttige bijdrage.
  Gezien de filmpjes op you-tube komen, denk ik dat het ook extra verkeer naar jouw website trekt en extra promotie geeft aan de Oostkantons?

 3. Lijkt me erg leuk, hoeft niet op dagelijkse basis maar 1 of 2 keer in de week zou ik al erg leuk vinden. Het moet ook geen last worden om het dagelijks te doen. Maar ik zou het dus ook toejuichen en zie het ook als een geweldige toevoeging van deze website.

  Gr. Rick

 4. Wij lezen vele positieve reacties, die wij mee ondersteunen. Korte beelden maken het echter, warmer en gezelliger. Dus doen Hubert. Ik zelf heb een digitale camcorder, en kan u ev. uitzonderlijke beelden bezorgen.
  Beste groeten
  Johan & Miche uit Krinkelt

 5. Leuk idee, Hubert zeker als je filmpjes over wandelingen, de natuur, je werkzaamheden, de tuin … erop kan zetten! Je experimenteert maar … hahaha!

  Ja … late reactie he! Heb geen tijd gehad vandaag … heel druk: op ’t school … (alleenstaande) broer in de kliniek, een dochter die ik help met de voorbereiding van een show voor haar kindjes op school …
  Veel bezig met blogs … ik ben er nu één aan ’t maken voor onze academie want je kan niet meer zonder de promotie op het internet!
  En … warempel daar is Paul De Deyn terug … Wij hebben jou bijna een jaar moeten missen …
  Goed zo.
  En nu ga ik slapen,
  Ik moet morgenvroeg met onze kat naar de dierenarts … haar poot???
  groetjes
  Marlies

 6. Lijkt me ook erg leuk. Je kunt dan meteen de kwaliteit van de sneeuw demonstreren (als deze er tenminste weer eens ligt……………….met Pasen weer een kansje begrijp ik?
  Ik ben het wel enkele anderen eens dat het geen “must” moet worden en met 1 of 2 keer per week blijft het ook iets speciaals.

  Groetjes,
  Jos

 7. Een leuk idee ,ben van de kust Blankenberge ,kom graag en regelmatig plus minus 5 x één week per jaar , naar de Ardennen , dus zeer nieuwsgierig naar reilen en zeilen van uw regio.
  Zowat dagelijks vlooi ik uw site af ,dus een videotje er nog bij dankbaar meegenomen.

  Groetjes…André.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.