Lichte sneeuwval

14.00 uur, en het is hier nu hier in Wirtzfeld een beetje beginnen te sneeuwen. Tusen de buien zijn er echter steeds opnieuw brede zonnige opklaringen.

De buien die op het ogenblik vallen zijn nog niet erg intensief en door de zonnige opklaringen en nog relatief hoge tempertuur van 5° blijft er voorlopig nog niets liggen, maar volgens de nieuwste berichten zou er deze nacht wel al meer moeten vallen dan ik eerst dacht…

Verdere vooruitzichten zijn dat Donderdag een erg gure dag wordt met veel sneeuw en veel wind, en ook de Vrijdag zal voor behoorlijk wat neerslag zorgen. Het ziet er dus naar uit dat we in het Paasweekend inderdaad over ski mogelijkheden in de Oostkantons kunnen berichten!

Geplaatst in Winter 2007-2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.