Update 07.25 uur: 5 cm sneeuw

Het heeft opnieuw gesneeuwd bij ons in Wirtzfeld, (4-5cm) en de wegen worden nu plaatselijk bedekt met een laagje sneeuw. Dit kan tijdelijk voor verkeerproblemen zorgen.


Onze video clips staan op www.youtube.com/wirtzfeldvalley


Wirtzfeld deze ochtend

In de hoge bomen aan de overkant van de straat zie je een dikke zwarte punt: dat is een nieuw nest voor de eksters. Voor het terrasvenster zie je de roodblauwe meetlat staan voor één van onze webcams. Ik heb al een weggetje van sneeuw vrijgemaakt naar het tuinhuisje en de KMI pluviometer in de weide. Rechts beneden zie je de ingang van onze Wirtzfeld Valley vakantie woning. Tijdens het Paasweekend bezet, maar tijdens de paasvakantie is er (voorlopig althans) nog plaats vrij voor één koppel.

Geplaatst in Winter 2007-2008.

2 reacties

 1. Dag Hubert,
  Amper tijd om even te komen kijken maar ik kan niet anders. Rudy is voor het derde jaar op rij gelogeerd in de chalet in Weywertz samen met collega’s en leerlingen. Het zal spannend zijn voor hen om met de vrachtwagen in de sneeuw te rijden! Oproep: wie de rood-witte vrachtwagens zou opmerken in de contreien, graag fotokes maken.
  Groetjes,
  Mies

 2. Sorry Mies, maar gisteren had ik mijn fototoestel niet bij. Als ik iets hoor(want geloof niet dat ik vandaag nog ver loop)probeer ik.

  Groetjes uit Weywertz,
  Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.