Zonnebril niet vergeten!

Omdat vanmiddag bij ons herhaaldelijk de zon doorbreekt, nog even eraan herinneren dat je je zonnebril moet meebrengen indien je morgen naar de Oostkantos komt. De sneeuw ligt er namelijk oogverblindend bij.

Geplaatst in Lente 2008.

Eén reactie

 1. Hey Hubert,
  Morgen komen we zeker naar de sneeuw met onze zonnebrillen.
  Enige tips waar er mooie wandelroutes zijn en toch ook genoeg mogelijkheden om iets te eten/drinken ?
  Het is altijd gezellig als je na een mooie wandeling iets kan eten.
  Wat pakeerplaats betreft, zal ook even zoeken worden.
  Groetjes vanuit het regenachtige Antwerpen

  Als je naar Wirtzfeld komt: hier zijn twee cafe/restaurants… het dorp is niet zo groot dat je ze niet vindt, er wonen slechts 400 inwoners… wandelroutes: er staan verschillende routes met bordjes uitgestippeld… neem bijv de “rund um den see” route (10 km) die rond het meer van butgenbach loopt. Loop ook even binnen bij de tourist info in Butgenbach op de Marktplaats in Bütgenbach. Openingstijden September – Juni: Dinsdag t/m Zaterdag van 9-16 uur, Zon- en Feestdagen van 10 tot 13 uur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.