Woensdag, 2 April 2008


Wirtzfeld deze ochtend

Gisteren heeft het in Wirtzfeld wel een beetje gedruppeld, maar echt veel is er in Hoog België niet gevallen. Tot Zaterdag zou het volgens de laatste vooruitzichten droog blijven, pas dan komt er meer kans op een regenbui.

Update 08.00 uur:
Opgemeten temperaturen gisteren: max+11° C, min +4.5°C, gras +2.1°C
Gemeten neerslag in Wirtzfeld laatste 24 uur: 0.1 mm

Webcam picture of Wirtzfeld Belgium
klik om in te zoomen


Rode wouw

Geplaatst in Lente 2008.

2 reacties

 1. Hoi Hubert, Ik lees elke morgen je blog en wat ik de laatste tijd heel fijn vindt is dat je het weerbericht van de VRT erop zet. Meestal mis ik dat s’avonds en dan is het fijn dat ik het hier terug kan kijken. Blijf je dit doen of is het maar tijdelijk (of als je foto’s getoond worden). Vriendelijke groet van een dagelijkse bezoeker.
  Corne Brouwers.

  Hallo Corne… toevallig heb ik ontdekt dat met de nieuwe website van één de redactie het aanmoedigt (en met een gemakkelijk script) om het VRT weerbericht op de eigen website te kunnen integreren. Ik heb immers een tijd lang overwogen om zelf elke dag een videootje in elkaar te steken, maar dit is natuurlijk veel handiger… op die manier bespaar ik mij weer wat werk, en voor de lezers is het inderdaad een extra service. Ik blijf dit zolang doen als deze service door VRT aangeboden wordt. Natuurlijk blijf ik mijn blog verder aanvullen met persoonlijk commentaar en “avonturen”. Vandaag echter wat minder tijd (begin van de maand betekent altijd meer werk op kantoor voor mij)

 2. Dag Hubert

  In het weekend, zeker zondag, opnieuw flinke sneeuwbuien bij jullie? Ik denk dat die kans heel groot is …
  Benieuwd hoeveel er nog zal vallen.
  Groeten van Benny

  ‘T zou wel eens kunnen, maar ik vrees (?) dat we net te laag zullen liggen… (sneeuwgrens zou op 700 meter liggen, wordt nu geschat…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.