100 dagen niet gerookt!

Vandaag heb ik precies 100 dagen niet gerookt, dus reden genoeg om mijzelf weer iets cadeau te doen…

Daarom heb ik gisteren niet alleen mijn regelmatige voetverzorging laten doen (ter vermijding van ingroeiende teennagel), maar ook een relax massage genomen in het instituut Stefanie Elsen in Rocherath.

Advertentie:
Een relax massage kan overigens ook een origineel geschenk voor je partner zijn in combinatie met een weekendje Ardennen…. Voor dergelijke arrangementen kan bij het huren van de wirtzfeld valley vakantiewoning geopteerd worden, net als voor gezichtsverzorging- en ontharings-programma’s. Of kies uit een van onze andere “second honeymoon” arrangementen, bijv. een romantisch diner in een befaamd restaurant in onze streek inkl. vervoer heen en terug. Meer info over een unieke vakantie ervaring voor stelletjes op

www.wirtzfeldvalley.com

Geplaatst in Lente 2008, Video Keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.