Donderdag, 24 April 2008

Gisteren is het prima weer geweest in Wirtzfeld, de voorspelde regen is er pas erg laat gekomen, en stelde toen ook nog niet veel voor. Nota bene een zonnebrand gekregen aan mijn handen en gezicht nadat ik enkele uurtjes in de tuin had gewerkt.

Update 08.00 uur:
Opgemeten temperaturen gisteren: max+17° C, min +7°C, gras +3.4°C
Gemeten neerslag in Wirtzfeld laatste 24 uur: 0.6 mm

Vandaag opnieuw mooi weer en tot en met het weekend droog en zonnig bij aangename temperaturen.

Live!


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium
Live webcam, noordwaarts, met zicht op het dorp Wirtzfeld
Klikken om in te zoomen

Geplaatst in Lente 2008.

Eén reactie

  1. Hubert,

    gisteravond rond 19u raakte ik niet op jullie site. Telkens in naar je blog wou komen werd ik doorgestuurd naar een site met horoscopen. Zijn er nog mensen geweest met dit probleem of ligt het aan mijn pc?

    groeten
    Koenraad

    Zoals gisteren aangekondigd, heeft Jochen gisterenmiddag aan de server in Brussel gewerkt. Het kan zijn dat er een tijdelijke omleiding was op een van onze andere servers (waarop Jochens horoscopen draaien), en dat je na het einde van de werkzaamheden door je provider toch nog naar onze horoskoop server gestuurd werd. Dit kan soms gebeuren omdat niet alle internet providers hun NS servers (die de richting aangeven in het internet) één keer per uur , maar slechts één keer per dag updaten… Vandaag ben je in ieder geval weer goed aangekomen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.