Dinsdag, 20 Mei 2008


Onze beuk in de lente (13)

Update 07.30 uur:

Opgemeten temperaturen gisteren: max+11.5°C, min +4°C, gras: -2.8° C
Gemeten neerslag in Wirtzfeld laatste 24 uur: 0 mm

Gisteren dan toch tussen de bedrijven door verder kunnen werken aan de “hout-garage” (zoals een van onze lezers mijn nieuwste opslagplaats noemde): het hout werd volledig geschilderd met Carbolineum, en tegen half acht ’s avonds zaten ook de Onduline golfplaten er boven op en vastgemaakt.Hout behandeld met carbolineum en de Onduline golfplaten bevestigd

Nu nog een beetje nadenken over hoe ik het “takjes-compartement” inricht dat links in de opslagplaats komt, (op deze foto waar de blauwe plastic ligt).

En ik ben nog niet zeker of ik alleen het linker gedeelte voor houtopslag gebruik, en de rest dan toch helemaal dicht zal maken, kompleet met deur, om er eventueel tuinmachines in te plaatsen die nu teveel plaats in de garage en in het tuinhuisje innemen… Een mens heeft immers nooit genoeg plaats… is althans mijn ervaring.

En dan hier beneden nog een foto uit onze tuin, dit keer aan de voorkant


De natuur begint zichduidelijk te manifesteren

Live!


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium
Live webcam, noordwaarts, met zicht op het dorp Wirtzfeld
Klikken om in te zoomen

Geplaatst in Lente 2008.

Eén reactie

 1. Hallo Hubert

  Voor enkele dagen was ik bij ons in de buurt bij een doe het zelfzaak en bemerkte dat het parking gedeelte voor de personenwagens daar ook met grastegels opgevuld met hard materiaal uitgevoerd was.
  Het verschil was wel dat deze tegels in een syntetisch materiaal uitgevoerd waren, en ook merkelijk kleiner dan de gebruikelijke beton exemplaren.
  Deze uitvoering is blijkbaar even stevig, doch deze zal toch wat “rugvriendelijker zijn” . Je weet maar nooit als je nog eens wat paden gaat bijleggen.

  Groeten Jos

  Het schijnt dat hoe langer hoe meer bouwmateriaal uit syntethisch of reclyced materiaal gemaakt wordt. Misschien goed voor het milieu, en als het niet zo zwaar is, zeker goed voor de rug…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.