Vrijdag, 23 Mei 2008


Het weer in Wirtzfeld deze ochtend

Gisteren heb ik de hele dag zitten te wachten op een nieuwe houtlevering die ik eerder deze week besteld had, om mijn “hout-garage” verder te kunnen afwerken. Ik heb immers ondertussen besloten om het linker gedeelte voor houtopslag te gebruiken, maar toch meer te beschutten door de wanden te voorzien met planken waartussen smalle spleten voor de luchtcirculatie zitten, en het rechter gedeelte toch volledig dicht te maken om daar mijn diverse groot gereedschap in onder te kunnen brengen zoals grasmaaiers e.d.


Nieuwe houtlevering gisterenavond

Tegen de avond kwam de levering hout, die netjes opnieuw “achterom door de wei” werd aangeleverd, wat dan toch weer heel wat gesleep voorkomt. Eens kijken hoe ver ik vandaag en morgen kom, (alles moet eerst met carbolineum gestreken worden voordat ik begin de planken te bevestigen).


Nieuwe houtlevering gisterenavond

Update 07.00 uur:

Opgemeten temperaturen gisteren: max+15°C, min +9°C, gras: +5,2° C
Gemeten neerslag in Wirtzfeld laatste 24 uur: 0 mm

Live!


Webcam picture of Wirtzfeld Belgium
Live webcam, noordwaarts, met zicht op het dorp Wirtzfeld
Klikken om in te zoomen

Vandaag wisselen opklaringen en wolkenvelden elkaar af. Op een aantal plaatsen kan zich een bui ontwikkelen. De maxima liggen rond 18 of 19 graden aan zee en op de Ardense hoogten, en elders tussen 20 en 23 graden. De wind waait zwak tot matig uit oostzuidoost tot oost, en aan de kust matig uit oost en later uit noordoost. Volgende nacht zijn er nog opklaringen en wolkenvelden, later komt er meer bewolking vanuit het zuiden. Het blijft droog met minima van 9 tot 13 graden. De oostenwind waait zwak of matig

Geplaatst in Lente 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.