Toeristische Tip van Mies

Hubert,
Goed nieuws voor de mensen die graag de omgeving bij jullie eens verkennen “onder begeleiding” en ze kunnen er ook nog iets bij winnen. De landelijke gilden van de Oostkantons stippelden een streekzoektocht uit over een traject van 50 km welke je kan doen met de wagen of voor de echte ( gelijk Fons) met de fiets.

De Streekzoektocht in de Hoge Venen vind je zo:
Ga naar http://www.boerenbond.be/ Na openen kies je rechts voor de afdeling “landelijke gilden”. Het derde item is dat van de streekzoektocht. Rechts kan je foto’s zien en daaronder kan je de route downloaden. Ook in het NEST nummer van deze maand zit een uitneembaar boekje met de volledige route en het wedstrijdformulier.

Groetjes,
Mies

Geplaatst in Lente 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.