Woensdag, 25 Juni 2008

Later vandaag volgt er hier nog een bericht van Marlies over de ontmoeting met Fons en zijn groep wielrenners afgelopen weekend…

Het weer vandaag:
Eerst is het gedeeltelijk bewolkt met in de zuidoostelijke landshelft tot de middag vrij stevige regen- en onweers- buien, met kans op hagel. Daarna overal droog met meer zon uit het westen. De maxima liggen tussen 20 en 24 graden. De wind waait zwak tot matig uit veranderlijke richtingen, draait naar het westen en wordt matig en aan zee vrij krachtig. Vanavond en vannacht is het droog met brede opklaringen en enkele wolken. Later komen er meer hogere wolken. De minima liggen tussen 6 graden in de Hoge Venen en 13 aan zee. De wind wordt zwak tot matig uit zuidwest tot west.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.