Woensdag, 9 Juli 2008

Gisteren heeft het regelmatig in Hoog Belgie geregend, maar later in de namiddag is het dan opgeklaard. Onverwacht bezoek in Wirtzfeld, een van onze getrouwe lezers, Urbain uit Oost Vlaanderen was met “zijn” 3 vrouwen on tour in de Ardennen, en kwam kijken of onze Wirtzfeld Valley vakantiewoning zou kunnen bevallen voor een volgend verblijf, maar dan met hun tweetjes.


Onverwacht bezoek
Ziet er dus naar uit dat we die binnenkort terug zien!

Deze voormiddag wordt het geleidelijk zwaarbewolkt en kan er reeds hier en daar wat lichte regen vallen. Vanaf de middag gaat het af en toe harder regenen in de noordwestelijke helft van het land. Elders is de neerslag beperkt en in het zuidoosten blijft het mogelijk zelfs grotendeels droog. Afhankelijk van de opklaringen liggen de maxima tussen 17 en 20 graden. Volgende nacht is het wisselend tot meestal zwaarbewolkt. Het is erg wisselvallig en we verwachten perioden met regen en buien in het hele land. Minima van 12 tot 16 graden.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.