Donderdag, 10 Juli 2008

Gisteren heeft het nog behoorlijk geregend: 6.2 liter regen gevallen, maar na de middag is het vrij droog geworden, en vanochtend start bij ons in Hoog Belgie de dag alvast met zonnige opklaringen. Ik heb gisteren mijn grasmaaier (dit keer zonder olie en benzine erin) teruggebracht naar de bouwmarkt. Benieuwd hoe lang het gaat duren voordat die gerepareerd is.

Ondertussen groeit het gras verder…

Vandaag neemt de bewolking opnieuw toe vanuit het westen en verwachten we opnieuw perioden met regen en buien. Eerst valt de neerslag vooral over de noordwestelijke helft en het centrum van het land. In de namiddag kan het in de meeste streken regenen. In het noordwesten wordt het dan droger. Maxima tussen 19 en 23 graden.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.