iPhone (spreek uit: ei foon)

Wat goed funktioneert is mijn iPhone: ik had enkele extra programma’s uit de online App Store van Apple gedownloaded, oa een aangepaste GSM versie van de New York Times. Vandaag meldde mijn iPhone dat er een update was die enkele verbeteringen in de layout “for international users” beinhoudt, en door mijn OK te geven werd die applikatie automatisch geaktualiseerd. ‘k Hoef dus niet eens regelmatig te checken of mijn iPhone op de laatste stand is, zelfs de extra geinstalleerde programmaatjes worden automatisch aangemeld voor update!

Mijn nieuwste (gratis) programma is een programma dat, nadat je een boektitel of auteur hebt ingegeven, gaat kijken (aan de hand van het isbn nummer dat online wordt opgevraagd) waar dat boek te koop is en tegen welke prijs (bijv new of gebruikt bij amazon, en ebay). Ik geef bijv. Grisham als auteur op, krijg dan een lijst van al zijn boeken te zien, klik op een van de titels, en krijg dan een lijst te zien waar dat boek nieuw en voor welke prijs, en waar dat boek tweedehands aangeboden wordt!

Het opstartscherm van je iPhone kun je overigens gemakkelijk aanpassen door een van je foto’s uit je fotoalbum aan te duiden als opstartscherm tijdens het “wekken” van je iPhone.

Dit is vandaag mijn opstartscherm:


Het opstartscherm van mijn iPhone (spreek uit eifoon)

Geplaatst in iPhone, Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.