Vrijdag, 18 Juli 2008

De dag start in Hoog België met een gestage regen… de pluviometer heeft weer heel wat geslikt, en ik heb gisteren een regenton geplaatst bij de houtopslag, zodat we een beetje van dat regenwater kunnen gebruiken voor drogere tijden in de tuin. Meer daarover later vandaag…

Vandaag is het vaak zwaarbewolkt met soms enkele korte opklaringen. Nu en dan kan er wat lichte regen vallen of een lichte bui maar vaak zijn er toch langere droge periodes. Het blijft vrij fris met maxima van 15 graden in de Ardennen tot 19 graden in het westen van het land. Er waait een matige en later aan zee een vrij krachtige zuidwestenwind. Vanavond wordt het droog met tijdelijk enkele opklaringen. Later neemt de bewolking opnieuw toe vanuit het westen en in het tweede deel van de nacht kan er opnieuw wat regen of een bui vallen.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.