Vrijdag, 25 Juli 2008

Ook vandaag houden we het rustig op de website en genieten we van een zomerdag!

Vandaag is het eerst zonnig. In de namiddag en ’s avonds verwachten we meer wolkenvelden en kan een lokaal warmteonweer ontstaan. Het wordt heet met maxima van 25 graden op de Ardense hoogten tot 30 graden in de Kempen. Er waait een zwakke tot matige zuidoostenwind, aan zee later uit west. Vanavond en vannacht wisselen wolken en opklaringen elkaar af. Plaatselijk kunnen er onweersbuien gevormd worden. De minima liggen tussen 12 en 17 graden. De zwakke en aan zee soms matige wind is veranderlijk of westelijk.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.