Maandag, 28 Juli 2008

Ook vandaag is het nog Kermis in ons dorp. Gisteren overdag was het mooi weer in Wirtzfeld, maar later in de namiddag begon de hemel opnieuw dicht te trekken en waren er enkele onweersbuien, echter niet meer zoveel water als gisteren. Vannacht heeft het dan nog eens heftig geregend, toch ook nog eens zo 17 liter per m2.

Vandaag blijft het weer onstabiel met op vele plaatsen perioden van regen of onweersbuien. In de namiddag verwachten we ook enkele opklaringen. Het is nog steeds warm met maxima van 24 tot 28 graden. Eerst waait de wind zwak veranderlijk, nadien zwak of matig uit oost tot zuidoost. Tijdens de nacht van maandag op dinsdag is het wisselend bewolkt en neemt de buien- en onweersneiging af. Op het einde van de nacht komen er echter opnieuw perioden van regen of buien, mogelijk met onweer, vanaf het westen. De minima situeren zich tussen 16 en 18 graden.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.