Donderdag, 31 Juli en misschien de heetste dag van het jaar?

Vandaag is het dikwijls zonnig, maar in de loop van de dag zullen er stapelwolken gevormd worden waarin soms lokale buien tot ontwikkeling komen, zelfs met onweer.
Het wordt warm bij maxima van 27 tot 30 graden. Zwakke tot matige wind uit oost tot zuidoost, geleidelijk draaiend naar zuidoost tot zuid.

Geplaatst in Zomer 2008.

Eén reactie

  1. Hallo,

    Hier in Landen ook reeds zéér warm, de termometer wijst vlot 32,8 graden in de schaduw maar niet onder termometerhut! Voor Marlies dan, gisteren heb ik 175 km. afgepeddeld, naar en rond Durbuy. Wij hebben ook voor het eerst het Ravel-jaagpad tot Bomal gebruikt, zeer mooi parkoers echt een aanrader. Ik ben ook reeds 30 jaar diabetes-patient met 4 insulinespuiten per dag.Door het vele fietsen het jaar rond, blijf ik een goede conditie behouden en een behoorlijke suikerregeling. Volgende dinsdag, 5 augustus kom ik met de auto naar Rocherath, om vandaaruit onze jaarlijkse tocht door de Eifel te fietsen, deze keer gaat het naar Niddegen,en s’avonds zoals naar gewoonte het etentje bij Drosson in Wirtzfeld.
    De groeten aan allen houdt het koel en drink voldoende(op raad van de dokter!).
    Fons en Christiane, Landen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.