Maandag, 11 Augustus 2008

Gisteren veel uitzendingen gevolgd omtrent de Olympische Spelen in Peking, en de rest van de dag lekker lui in de zetel vertoefd, alhoewel er toch niet zo veel regen is gevallen als we hadden verwacht: ca 3 liter per m2.

Ook nog ontdekt dat de film waaraan wij als figurant verleden jaar in Augustus in het raadhuis van Aken hebben meegewerkt, op Zondagavond 31 Augustus wordt uitgezonden op de Duitse Zender RTL. Benieuwd of we er überhaupt in te zien zullen zijn, en er in ieder geval tijdig aan denken om dat te programmeren om dez ending op te nemen.Meer info op deze website van IP Advertising.

Vanochtend is het eerst vrij zonnig met tussendoor wolkenvelden. Overdag komen er geleidelijk meer stapelwolken. Plaatselijk kan er een buitje vallen, aan zee reeds voor de middag, in de namiddag ook in het binnenland. Op de meeste plaatsen blijft het wel droog. Maxima van 19 tot 23 graden.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.