Dinsdag, 12 Augustus 2008

Gisteren hebben we het de hele dag nog droog kunnen houden en dus stond de dag in het teken van inkopen doen.

Vandaag zal ik maar beter op kantoor blijven en verder werken aan de administratie, want de ochtend begon al met een behoorlijke regenbui in onze regio.

Vanochtend trekt een actieve regenzone snel over ons land. De lokaal intense neerslag kan gepaard gaan met een onweer. Daarna wordt het, afgezien van een paar lokale buien, opnieuw overwegend droog met ook opklaringen. De maxima schommelen tussen 19 en 22 graden. De wind draait van zuidoost naar zuidwest en waait in het binnenland vrij krachtig tot krachtig en aan de kust zeer krachtig, met rukwinden tot 75 km/u of soms meer. Volgende nacht is het wisselend bewolkt tot zwaarbewolkt en overwegend droog. De minima variëren van 10 tot 14 graden.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.