Stakers op Zaventem

Je zult maar je vakantie geboekt hebben en gedacht hebben dat door pas deze week te vertrekken je minder drukte op de vliegvelden hebt… jaja, mooi niet dus voor de reizigers die via Zaventem komen of gaan…

Door de staking van de bagage verzorging loopt opnieuw de vakantie van tienduizenden mensen in de soep. Ofwel vertrekt men helemaal niet, ofwel met grote vertraging, en dan ook nog vaak zonder bagage, en bij het terugkomen van het zelfde liedje een exemplaar.

Past dus precies in dat plaatje dat we eerder deze maand al publiceerden: opnieuw een feit waardoor veel mensen door dergelijke toestanden geen zin meer hebben om ver weg op vakantie te gaan…

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.