Woensdag, 13 Augustus 2008; hartje zomer?

Het wil maar niet lukken met het weer, ook gisteren waren er regelmatig regenbuien, waarvan enkele zeer heftig, zo hadden we ’s middags al 6 van de 7 liter neerslag die er de afgelopen 24 uur gevallen zijn.

En vandaag wordt het echt niet beter, integendeel: de wind wakkert hard aan, en we kunnen beter van herfstweer spreken dan van hartje zomer.

Vandaag blijft het wisselvallig met vooral over het westelijke deel van het land meer wolken en regelmatig regen of buien. In het uiterste westen kan het onweren. In het oosten zijn er eerst opklaringen, later wordt het ook daar wisselvallig met buien. Het is vrij fris, met maxima tussen 17 en 20 graden. De wind wordt aan zee zeer krachtig tot soms stormachtig met rukwinden van 80 tot 90 km/u, en in het binnenland matig tot soms krachtig met rukwinden van 70 tot 80 km/u. Vanavond is er nog kans op buien in het noordwesten en het zuidoosten, met rukwinden tot 70 km/u.

Geplaatst in Zomer 2008.

Eén reactie

 1. Hallo Hubert,
  Volgende week logeren we in hotel Drosson, hopelijk met wat beter weer, dan kunnen we fikse wandelingen maken terwijl jij verder werkt aan de traptreden.
  We komen wel eens voorbij denk.
  Groetjes,
  Luc en Nicole
  Harelbeke

  Leuk zeg, dan kunnen jullie een handje toesteken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.