Zondag, 17 Augustus 2008

Vandaag viert Mike zijn 32ste verjaardag… vanuit Wirtzfeld zenden we onze felicitaties naar El Gouna aan de Rode Zee in Egypte, waar Mike woont en leert en werkt als duik-instrukteur.

Herzlichen Glückwunsch, Mike!

Gisteren is het niet alleen zonnig maar ook nog warm geworden. Terwijl onze vakantiegasten van dit weekend richting Luxemburg trokken voor een goedkope inkoopronde, heb ik de laatste traptreden “uitgekrabd” aan de voorkant, nu hoeven alleen nog de traptreden richting tuin en richting appartement gedaan worden, maar de treden van de trappen daar zijn een stuk smaller, dus dat is niet meer zo veel werk. Vandaag komt een bouwaannemer uit Wirtzfeld kijken of hij die wil/kan/zal uitvoegen, want dat is een werkje waar ikzelf teveel voor terugdeins.

In de latere namiddag heb ik dan nog kans gezien om het gras kompleet te maaien, en als ik kompleet zeg, dan is dat ondertussen toch al een hele klus, want met het nieuwe grasveld aan de achterkant bij de pluviometer erbij, spreken we toch al snel van een 1100 à 1200 m2 gras oppervlakte.

Zondag verwachten we soms zwaarbewolkte perioden maar af en toe zijn er toch ook opklaringen. Een zwakke regenzone trekt vanaf de Franse grens traag door ons land. Over het noordoosten blijft het echter nog lange tijd droog.

De maxima schommelen tussen 19 en 24 graden. Er waait een matige wind die ruimt naar het zuidwesten.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.