Dinsdag, 19 Augustus 2008

Gisteren is het in Hoog Belgie toch nog de hele dag droog gebleven, pas laat in de avond was er opeens een fikse regenbui, maar veel was dat uiteindelijk ook niet: 1.3 liter per m2. Dus ’s middags goed buiten in de tuin/aan de traptreden kunnen werken. Zien dat we dat werkje vandaag af kunnen maken.

Vandaag is het wisselend tot af en toe zwaarbewolkt. De dag begint droog maar aan zee en in het noordwesten kan er reeds een bui vallen. In de loop van de dag en vooral na de middag groeit ook in het binnenland de kans op een bui.

Maxima van 19 tot 23 graden. Er staat een vrij krachtige zuidwestenwind.

Deze nacht kan er in de kuststreek nog een bui vallen, eventueel met een geïsoleerde donderslag. In het binnenland vormt er zich in de loop van de nacht een laag wolkendek waaruit in de Ardennen mogelijk wat lichte neerslag valt. Minima van 11 of 15 graden.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.