Woensdag, 20 Augustus 2008

Gisteren heb ik nog verder gewerkt aan de traptreden bij het appartement, zodat ik nu alle treden uitgekapt/gekrabd heb. Gisterenavond belde dan de bouwaannemer op om te zeggen dat hij plant om Donderdag al voorbij te komen voor het uitvoegen. Ik moet dus vandaag zien dat ik nog alle voegen met de Karcher uitspuit om de laatste losse restjes te verwijderen.

Ik ben dus even bezig en zal waarschijnlijk behoorlijk nat worden, want het regent deze morgen al flink…

Vandaag is het eerst zwaarbewolkt met wat regen of buien. In de loop van de voormiddag wordt het wisselend bewolkt met enkele buien. Ook in de namiddag blijft het bewolkt met opklaringen met nog enkele lokale lichte buien.

Geplaatst in Zomer 2008.

Eén reactie

  1. Hallo Hubert,

    Is dat pech hebben, Gij zit met buitenwerk terwijl het regent. Ik ben in de gang en trappenhal molurenaan het zetten en dan plafonds schilderen. Morgen komt de dochter helpen om te behangen. Hier heeft het op een paar druppeltjes na, nog niet geregend vandaag. Veel moed nog en succes met de werken en tot zaterdag?
    Groeten uit een nog steeds zonnig Landen.
    Christiane en Fons.

    Nou ja, tegen de tijd dat het opnieuw begon te regenen, was ik klaar met de Karcher werkjes. Daarna dan maar Olympische Spelen gekeken…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.