Vrijdag, 22 Augustus 2008

Gisteren is de aannemer goed vooruit gekomen met het invoegen van de traptreden. Hij heft ongeveer de helft klaar. Om de voegen tegen de regen te beschermen moesten ze wel afgedekt worden met zeildoek.

Maar de vooruitzichten voor vandaag zijn niet al te best wat het weer betreft, er zou regelmatig een bui vallen, en dat lijkt me dan toch een heel stuk moeilijker om te kunnen invoegen. We zullen zien.

Vandaag is het wisselend tot zwaar- bewolkt met dikwijls regen of buien die fel kunnen zijn, lokaal mogelijk met onweer. In het zuidoosten kan veel neerslag vallen. De maxima schommelen rond 20 graden. De wind waait zwak of matig uit zuid tot zuidwest, ruimend naar west tot noordwest. Vanavond en vannacht zijn er nog enkele lokale buien. De minima schommelen tussen 8 graden in Hoog-België en tot 13 graden aan zee. Meestal waait er een zwakke tot matige wind uit zuidwest tot west, aan aan zee matig tot vrij krachtig uit noordwest.

Geplaatst in Zomer 2008.

2 reacties

  1. Hallo Hubert

    Een prachtige tent . Zijn de scouts geland ???

    Jos

    vakmensen in oost belgie laten zich door 25 liter per m2 niet van het werk afhouden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.