Maandag, 25 Augustus 2008

De bouwwerken aan onze trap zijn (voorlopig) afgesloten.

De Olympische Spelen zijn tot een goed einde gekomen. Prima resultaten voor de sporters, ook die in België, want vergeet niet, als er 10.000 sporters aan de OS meedoen, kan niet iedereen tot de top drie behoren! Jammer genoeg zullen we ons moeten voorbereiden op een paar onthullingen “achteraf” waarbij de ene of andere sporter nog door de mand valt omdat hij verboden middelen gebruikt zou hebben. Veel vervelender: nu kan ook het politiek gezever beginnen waarbij de ene politieker de andere verwijt dat de resultaten van België op de OS ondermaats waren omdat er teveel/teweinig geld besteed werd aan sport opleiding en/of infrastruktuur.

Terwijl er in Oost Europa een nieuwe brandhaard ligt te smeulen die opnieuw duidelijk maakt hoe moeilijk het soms is voor verschillende etnische groepen om in vrede naast elkaar te leven, of is dat allemaal om af te leiden van die andere crisisgebieden, nog verder in het Oosten?

Laten we er hier maar het beste van hopen en verheugen we ons op een paar mooie en zonnige dagen die de weerprofeten ons voorspellen:

Vandaag begint de dag over het zuidoosten van het land met veel wolken en kan er daar nog een bui vallen. Elders is het wisselend bewolkt en droog. In de loop van de dag toenemende bewolking vanaf het westen maar vrijwel overal droog.
Maxima rond 21 à 22 graden.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.