Bekend als de bonte hond

Wij kregen gisteren een prent briefkaart uit Peking toegestuurd van een van onze trouwe lezers van onze website, Arno uit Schagen (NL), die schijnbaar niet is vergeten dat ik ooit eens heb verteld dat Brigitte dergelijke prentbriefkaarten spaart.

Erg bijzonder is dat deze kaart, die toch uit het verre China verstuurd werd, zonder problemen is aangekomen. Vooral als je bedenkt dat het adres dat opgegeven werd, erg summier was: Birgit , Wirtzfeld, Belgium…. want de tweede naam in het adres: Hubert, is door de rechter postzegel zo goed als onleesbaar. Terwijl Birgit eigenlijk Brigitte heet…

Maar ja, we schijnen dus ook bij de Posterijen bekend te zijn voor de sneeuwberichten…

In ieder geval, Arno uit Schagen, bedankt voor de kaart, leuk dat jullie eraan gedacht hebben. Het wordt erg op prijs gesteld!

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.