Weekendje Ardennen?

Lees wat anderen afgelopen maand schreven over ons Wirtzfeld Valley vakantie appartement

Hoi Hubert en Brigitte !!
Dank u voor het goede onthaal in jullie super de luxe vakantie verblijf !! We voelde ons er onmiddelijk thuis, en door jullie tips over de omgeving hebben we geen tijd moeten verliezen om de mooiste plekjes te ontdekken!! De 3 dagen waren vééééél te kort en we komen zeker nog eens terug !! Groetjes vanuit de Limburg van
Peter en Kathy, Augustus 2008

Goeie avond Hubert & Brigitte,
We zijn goed terug thuisgekomen, na nog een zeer leuk bezoek in de namiddag aan het wildpark Hellenthal (dat was een prima tip, Hubert!). Het appartement is super verwennerij en de omgeving is schitterend. Jullie gastvrij onthaal maakt het plaatje kompleet. Het was een heerlijk weekendje.
Zeker tot ziens!
Myriam & Roger, Antwerpen, Augustus 2008

Beste Hubert en Brigitte,
We hebben genoten van jullie apartement en de gastvrijheid, vooral de toeristische tips en stuk geschiedenis van de streek verteld door Hubert was leuk om te horen. De zon was heerlijk daar konden we heerlijk van genieten op het zonneweitje en dan met dat mooie uitzicht. Gelukkig kwamen de onweersbuien iedere keer pas als wij naar binnen gingen. Kortom we hebben genoten en het is een apartement om aan te bevelen aan vrienden. Het is een heerlijk apartement in een fraaie omgeving waar veel te doen is.
Met vriendelijke groet
Peter en Xandra uit Den Haag. Juli 2008

Aan de horizon het meer van Bütgenbach, onderaan rechts tussen de bomen het Wirtzfeld Valley appartement: puur natuur en heerlijk rustig…

en je hoeft niet ver te rijden om tot daar te geraken!

Klik hier voor meer informatie

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.