Dinsdag, 2 September 2008

Gisteren is het de hele dag droog gebleven in Hoog Belgie. Zodat ik in de latere namiddag een volgende traptrede heb kunnen egaliseren aan de voordeur (zie andere dagen). Langzaam maar zeker vordert dat projekt.

Vandaag is “binnen blijven” gepland, veel werk op kantoor, en volgens de weerberichten zou het vandaag sowieso natter worden, alhoewel het deze ochtend slechts licht bewolkt is.

Vandaag krijgen we vrij winderig weer met regen die traag oostwaarts trekt. In het zuidoosten blijft het mogelijk nog droog tot het einde van de namiddag, met enkele opklaringen.De maxima variëren van 17 graden aan de kust tot 22 graden in de Gaume.

Vanavond en volgende nacht trekken de wolken en de regen over het zuidoosten van het land, terwijl het in het noordwesten tijdelijk meestal droog wordt, met enkele opklaringen. Op het einde van de nacht kan het aan de kust opnieuw regenen. De minima schommelen tussen 11 en 14 graden. De wind neemt af.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.