Woensdag, 3 September 2008

Vandaag doe ik iets aan mijn gewicht!

Ik ga dadelijk naar de kapper en laat me nog eens mijn haren knippen. Laatste keer dat ik bij de kapper was, was in Egypte toen wij Mike gingen bezoeken. Dat was dus eind Mei 2008… Wordt dus nog eens tijd.

Ik laat het heel kort knippen, dan wordt het misschien eindelijk beter weer in Belgie. Wie weet helpt het.

Gisterenochtend heb ik intensief op kantoor gewerkt, maar in de namiddag (omdat het toch nog droog gebleven was in Wirtzfeld) heb ik opnieuw tijd gevonden om een van de treden van onze trap naar de voordeur te “renoveren”.

Omdat het dit keer om een vrij groot tussenplateau ging, heeft het werkje tot na acht uur ’s avonds geduurd voordat alle stenen gelegd en ingevoegd waren.

Pas rond half tien is het dan beginnen te regenen, en wel heel erg heftig. Op korte tijd zijn er dan ca 11.5 liter regen per vierkante meter gevallen.

Waardoor praktisch al het overtollig zilverzand voor de voegen dat nog bovenop de stenen lag, ook in de voegen is ingeregend…

Of ik vandaag buiten kan werken, kun je hieronder op de live camera zien

Vandaag wordt het gedeeltelijk bewolkt en meestal droog met vooral hoge wolkensluiers. Aan zee en in het noordwesten is een bui niet uitgesloten. De Ardennen krijgen meer bewolking en daar valt er opnieuw regen.

De temperaturen schommelen tussen 14 graden in de Ardennen, 17 graden aan zee en 18 of 19 graden elders. De zuidwestenwind waait matig in het binnenland en meestal vrij krachtig aan zee.

Vanavond en vannacht wordt het gedeeltelijk bewolkt met brede opklaringen. Aan zee kans op een bui.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.