Zaterdag, 6 September 2008

Toch weer bijna 9 liter water gisteren over ons heen gekregen, zodat ik slechts een heel klein beetje ben opgeschoten met mijn werk aan de treden naar de trap van de voordeur.

Onze gasten vonden die regen best, want die waren gisteren dus al naar de trainingen van de F1 races op het circuit van Spa Francorchamps gaan kijken, dat overigens op een 30 km van Wirtzfeld verwijderd ligt en via de kleine wegen goed bereikbaar is zonder lange files zoals dat op de autoweg het geval is. Doordat het ’s morgens droog en in de namiddag regen was, waren er een aantal schuivers bij de renwagens, wat natuurlijk voor extra spektakel aan de boxen zorgde.

Overigens, de monteurs van MacLaren zitten deze week in Hotel Drosson en de monteurs van Forza India in Hotel Butgenbacher Hof. Die laatste trof Jochen overigens ook eerder deze week op een avond in The Pub in Butgenbach.

Gisterenavond heb ik genoten van een spannende Ivo van Damme Athletiekavond op TV, terwijl Brigitte met haar zussen naar een muzikale avond van de “Hoehner” was, een bekende Duitse muziekband die vooral Carnavals Schlager speelt.

Vandaag eerst vrij veel lage bewolking met nog kans op wat regen. Later soms bredere opklaringen afgewisseld met wolkenvelden en plaatselijk enkele buien. Het wordt wat zachter met maxima van 17 tot 21 graden.

Meestal vrij krachtige, aan de kust vrij krachtige tot krachtige wind uit zuidwest, met rukwinden tot 70 km/u.

Geplaatst in Zomer 2008.

Eén reactie

 1. Hubert,

  De muzikale avond van de ‘Hoehners” in Recht was uitverkocht. ’s morgens op BRF 2 was er een vrouw uit Oudler die haar 2 kaarten verkcoht, ze kon echter niet gaan – ik dacht … die telefoon staat roodgloeiend vandaag … hahaha!
  Wij gaan vandaag fietsen en ik hoop dat de regen een beetje overblijft … Als men nat wordt is ’t niet zo gezond om nog een eind naar huis te moeten komen in de auto … Vandaag rijden we een toer : vertrekkend vanuit het meer in Eupen richting Raeren en terug …
  Dus moeten we achteraf nog een eind naar huis …
  Afin, … in Mol is er deze avond om half negen ‘Lichtstoet Rozenberg’ … heel speciaal en daar zou het ook droog voor moeten zijn, zeker omdat er volk zou komen kijken.
  Je kan het vergelijken met een bloemencorso maar dan in plaats van bloemen worden er lichtjes gebruikt.
  Iedereen toch nog een prettig weekend gewenst,
  Marlies en Ron

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.