Zondag, 21 September 2008


Gisteren heb ik geen update gebracht van de website, maar dat scheen dus niemand opgevallen te zijn… geen tijd gehad, want er was met dat prima weer buiten nog het een en ander te doen. Moet ook gebeuren.

Ook nog even shoppen geweest, met als resultaat dat in ons vakantie appartement nu ook twee gloednieuwe mountain bikes ter beschikking staan. Ik moest die wel eerst in elkaar steken, en heb dan maar direkt besloten om ook de (alternatief meegeleverde) spatschermen er op te monteren. De meesten van onze gasten zijn namelijk niet van het type die echt in de modder willen gaan rijden en proberen zich vuil te maken…

Met de herfst in aantocht en de vele fietsroutes in onze streek zijn die fietsen in ieder geval een leuke aanvulling aan het arrangement dat we aanbieden, en de vele versnellingen maken het mogelijk ook de steilere hellingen in onze streek probleemloos op te rijden.


Wirtzfeld Valley appartement: mountainbikes (21 versnellingen…) staan paraat

Vandaag trekt de plaatselijke nevel snel op en wordt het nog vrij zonnig. In de loop van de namiddag komen er geleidelijk meer wolkenvelden en op het einde van de dag wordt het af en toe zwaarbewolkt in de noordoostelijke helft van het land. Maxima tussen 13 en 17 graden.

Geplaatst in Zomer 2008.

2 reacties

 1. Hallo Hubert,

  Dat er gisteren geen update was kwam mij toch wel echt vreemd over.
  We dachten al: Er is toch niets aan de hand. Nu zijn we alweer gerustgesteld, mooi zo.
  Nog een mooie avond gewenst aan iedereen vanuit Harelbeke.

  Luc en Nicole

 2. Dag Hubert,

  Het feit dat er geen update was gisteren, deed mij al vermoeden dat Ge van het mooie weer profiteerde om buiten nog enige klusjes op te knappen. Ik heb gisteren bij een radio-amateur een mast en de nodige antennes gaan opstellen en of de zaak werkte! Zijn eerste verbinding met 10 watt was al dadelijk de oostkust van de States. Die mountain-bikes zien er goed uit en zijn zeker een zeer goed vervoermiddel om op verkenning te gaan in de wijde omgeving.
  Vrijdag 26/09 komen wij naar Eupen om deel te nemen een gepijlde fietstocht, ingericht door het KMILO, de sportschool van het leger.
  Groeten uit Landen van Fons en Christiane

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.