Maandag, 22 September 2008

Gisteren is het vrij zonnig geweest, maar de wind was toch wel erg schraal en uit het Oosten komend.

Met onze gasten had ik een interessant gesprek over de Apple multimedia apparatuur die wij in ons vakantie appartement hebben geïnstalleerd, en later op de middag kregen we nog bezoek van familie die we al langer niet gezien hadden.

Jochen voert ondertussen testen uit om faxen via de computer en Email te kunnen ontvangen om onze oude fax defintief te kunnen uitschakelen, want de toner cartridges die Belgacom daarvoor aanrekent kosten een fortuin (en alleen Belgacom levert die fax cartridges), terwijl wij heel veel faxen van spammers krijgen met allerlei wijn en pc aanbiedingen en dergelijke.

Al met al dus een rustige Zondag, die wij sinds verleden week tegenwoordig afsluiten met een episode van een 10-delige Deens/Zweedse detectivefilm op een van de Duitse tv-zenders: “Kommissarin Lund”.

Vandaag begint erg mistig…


Vandaag is het overdag gedeeltelijk tot af en toe zwaarbewolkt met tussendoor opklaringen. Aan zee kan een plaatselijk buitje vallen. Elders is het meestal droog maar op het einde van de dag is ook in het oosten een buitje niet uitgesloten. Maxima van 13 tot 17 graden.

Geplaatst in Zomer 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.