Woensdag, 24 September 2008


Wirtzfeld deze ochtend

Gisteren is het inderdaad de hele dag een herfstdag geworden, met regelmatig een beetje motregen. In totaal zijn er zo’n 5 liter regen gevallen in de afgelopen 24 uur. En ook nu is het nog een beetje mistig en af en toe een beetje motregen.

Maar de vooruitzichten zouden in de loop van de dag beter worden:

Vandaag krijgen we na het optrekken van het ochtendgrijs vrij veel bewolking met geleidelijk enkele opklaringen. Aanvankelijk valt er nog wat lichte regen of motregen, vooral over het westen van het land.
De maxima schommelen tussen 12 graden op de Ardense hoogvlakten en 17 graden in Vlaanderen. De wind waait zwak tot matig uit oost tot noordoost. Vanavond en volgende nacht wordt het gedeeltelijk bewolkt met stilaan bredere opklaringen. Vooral ten zuiden van Samber en Maas kunnen lage wolken de zichtbaarheden onderdrukken. De nacht wordt opnieuw iets frisser.

Geplaatst in Herfst 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.