Maandag 29 September 2008

Gisterenochtend heb ik enkele uurtjes languit op een ligbed in de tuin liggen zonnebaden en was bijna in slaap gevallen. In de namiddag hebben we dan nog van het mooie weer geprofiteerd om familie in Maastricht te bezoeken. Ik heb zelf echter niet gereden, en zodoende kon ik diverse dingen uittesten op mijn iPhone toestelletje. Zo zijn er bijvoorbeeld in Maastricht ook G3 netwerken (hogere snelheid voor dataverkeer), die wij in de Ardennen niet hebben en ook in de toekomst waarschijnlijk niet zullen krijgen… En bij de familie natuurlijk met een half oog naar het eerste nachtrennen van de Formule 1 in Singapore gekeken. Zo werd het dus een heel interessante middag.

En vandaag natuurlijk eens horen welke reddingsplannen voor Fortis uitgewerkt zijn, en wat dat voor gevolgen voor de spaartegoeden en kleine investeerders heeft.

Vandaag start de dag alvast opnieuw koud en mistig. Ook afgelopen nacht was het minus 4°C bij ons.

Deze ochtend is het eerst nevelig of mistig en in het zuiden van het land kunnen nog enkele opklaringen voorkomen. Geleidelijk neemt de bewolking toe en een zwakke storing trekt vanaf het noorden door ons land met soms wat lichte regen. In de loop van de namiddag komen er al opnieuw opklaringen in het westen en later in het centrum van het land. De maxima schommelen tussen 12 en 15 graden.
Vanavond blijft het droog met opklaringen. Later neemt de bewolking toe vanuit het westen en in het tweede deel van de nacht gaat het regenen.

Geplaatst in Herfst 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.