Dinsdag, 30 September 2008

Ik heb gisteren voordat de regen kwam, nog ferm doorgewerkt aan de straatkant van onze tuin: ik heb een sleuf gegraven langs de struiken om daar een betonnen borduursteen in neer te zetten om er zo voor te zorgen dat er geen boomschors omlaag kan rollen als we de bodem onder de struiken gaan volgooien met boomschors om de wildgroei van het onkruid tegen te gaan…


Jammer genoeg wordt het nu nat en de borduurstenen zijn er nog niet. hopelijk valt de sleuf niet weer in elkaar, dan moet ik opnieuw beginnen. Maar de eerstkomende dagen zou er regelmatig een fikse bui kunnen vallen.

Vandaag wordt mijn jongste zusje overigens 61… jongens, wat worden we allemaal oud! Maar goed dat we ons nog fit voelen… Van hieruit nog eens proficiat!

Vandaag is het betrokken en de hele dag regenachtig. De maxima schommelen tussen 10 graden in de Ardennen en 15 graden aan de kust. De matige westen- tot zuidwestenwind wakkert aan tot vrij krachtig en wordt krachtig of zeer krachtig aan de kust. Rukwinden van 50 tot 60 km/u.

Geplaatst in Herfst 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.