Woensdag, 1 Oktober 2008


Gisteren heeft het de hele dag geregend, zodat ik niet buiten kon werken. Bovendien zijn de bouwmaterialen nog niet geleverd… Ben wel nog eens naar de bouwmarkt gereden om meer boomschors te halen, zodat ik de grond onder de struiken goed kan afdekken als ik klaar ben met de rand langs de straatkant.


Vandaag nog even bemerken dat er opnieuw een maand zonder roken voorbij is, dat zijn dus 9 volle maanden dat ik gestopt ben! Als nu die honger op lekkere dingen nog zou verminderen, dat zou mijn gewicht deugd doen!

En zolang het vandaag nog regent, ligt er voldoende werk (begin van de maand) werk op mij te wachten op kantoor, zodoende ben ik dus druk bezig.

Overigens, de afgelopen 24 uur is er bij ons 39.2 liter regen gevallen… dat is meer dan de helft van wat er afgelopen maand is gevallen, want September was in feite niet zo erg nat met 68.8 liter in Wirtzfeld…

Vandaag eerst zwaarbewolkt met regen. Aan de kust, en later ook in de rest van het land, wordt het al snel droger met enkele opklaringen en nog kans op een buitje. Maxima van 10 tot 16 graden. De wind neemt nog iets toe met rukwinden mogelijk tot 75 km/u.

Geplaatst in Herfst 2008.

Eén reactie

  1. Hoi Hubert,

    Als het weer zo blijft zal de lindeboom voor onze deur snel kaal zijn. Meestal hangen er nog maar een paar blaadjes aan ,als de kermis gedaan is, maar dit jaar zal het enkele dagen eerder zijn denk ik. Dit weekend is het Weywertzer Kermis, met heel wat slechter weer als verleden weekend .
    Groetjes Ria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.