Vrijdag, 3 Oktober 2008

Nadat eergisteren het bouwmateriaal was aangeleverd, heb ik gisteren aan de afsluitrand bij de struiken aan de straatkant gewerkt.

Ik moest natuurlijk wel af en toe pauzeren en schuilen, want er waren regelmatig buien die over hoog Belgie heen trokken.


Vuil en nat…

Mijn jeans die ik op deze foto aan heb is blauw van kleur…

Eigenlijk geen weer om in de aarde te wroeten en te werken, ik zag dan ook in een mum van tijd uit als een varken dat zich in de modder gewenteld had. En misschien was dat ook wel zo.


De rand is nu zo goed als af, alleen moet ik nu nog de aarde langs weerzijden bijwerken en een beetje toonbaarder maken (gras zal hier voor de winter niet meer kunnen groeien).

Daarna kan het resterende vlies neergelegd worden en daarover heen dan de boomschors.


In feite is het dus nu een 30 meter lange bloembak geworden met daarin de struiken die het zicht naar de straat een beetje verdekken.

Let ook op de bladeren van onze Ahorn boom naast de ingang: de bladeren in Hoog Belgie beginnen nu hun mooiste kleuren te tonen!

Vandaag blijft het wisselvallig met buien die van west naar oost door het land trekken. Plaatselijk kunnen de buien vergezeld zijn van een donderslag. Op het einde van de namiddag bereikt een volgende actieve storing het westen van het land. Het wordt vrij fris met maxima van 7 graden in de Ardennen tot 11 of 12 graden elders. Vanavond en vannacht trekt de storing geleidelijk van west naar oost door het land met soms matige regen. Achter de storing wordt het vanuit het westen opnieuw droger met brede opklaringen. Minima tussen 2 en 7 graden.

Geplaatst in Herfst 2008.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.