Vrijdag, 10 Oktober 2008

Gisteren is onze “beste” webcam teruggekomen uit California, en mijn oude computer wordt speciaal voor dat doel ingezet, zodat wij vanaf dit weekend weer aktuele webcam beelden kunnen afleveren van Wirtzfeld Valley. Nog even geduld dus…

Enkele impressies van deze ochtend, terwijl het gras nog bevroren was en de nevelslierten nog over de dalen van wirtzfeld Valley hingen:


Hopelijk wordt het vandaag ook zo’n mooie dag als gisteren:


Prima nazomer weer gisteren, en de herfstkleuren worden elke dag intensiever!


Van de gelegenheid gebruik gemaakt om het tuinhuisje eens goed op te ruimen.

Vandaag is het eerst nevelig met ook lokale mistbanken. Na dit ochtendgrijs wordt het opnieuw vrij mooi met brede opklaringen en enkele wolken, vooral dan hogere sluierwolken.

De maxima schommelen tussen 14 graden in de Hoge Ardennen en 19 graden in de Kempen. Er waait een zwakke tot soms matige zuiden- tot zuidwestenwind.

Volgende nacht blijft het droog met brede opklaringen. Later wordt er opnieuw nevel of mist gevormd. In de Ardennen komen er lage wolkenvelden opzetten. De minima situeren zich tussen 6 en 11 graden. De zuidenwind is zwak.

Meer info over Wirtzfeld Valley vind je door HIER te klikken

Overigens, kontroleer eens of je Email-adres nog in onze snowmailing lijst zit door hiernaast onder het Inhoud menu op de optie: Winter: snow-mailing te klikken. Als het systeem dan zegt dat er een “error occured” omdat dit Email adres al geregistreerd is, is alles OK.

Geplaatst in Herfst 2008.

Eén reactie

 1. Hubert,
  Mooie foto’s, was je zo vroeg uit de veren of komen de foto’s van een webcam?
  Op mijn webblog heb ik een reeks ‘herfstimpressie’ gezet, allemaal foto’s van verleden weekend die Ron gaan fotograferen was. Ik kon niet buiten vanwege mijn dipje.
  Onderweg heeft hij een hertje kunnen fotograferen maar spijtig genoeg hebben we geen gesoffisticeerd fototoestel … (dat komt er nog aan, maar nu nog niet!)
  groetjes
  Marlies

  neen, ik was inderdaad vroeg op (altijd) en dit keer ook vroeg buiten…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.